LOKALE ZOEKMACHINE MARKETING

Zorg dat jouw bedrijf lokaal zichtbaar is en  elke relevante zoekopdracht eindigt op jouw stoep.

ZICHTBAAR IN JOUW REGIO

Heb jij een bedrijf dat zich richt op de lokale markt? Dan is lokale zoekmachine marketing een zeer effectieve manier om meer klanten en conversies te genereren.

Met lokale zoekmachine marketing zorg je er voor dat wanneer iemand in de buurt via Google zoekt naar producten of diensten die jij aanbiedt, jouw bedrijf zichtbaar is in de zoekresultaten.

Voor maximale zichtbaarheid wordt zoekmachine optimalisatie gecombineerd met zoekmachine advertenties. Hierdoor ben je zowel in de organische resultaten als met advertenties zichtbaar. Door beide kanalen te monitoren en bij te sturen kan een optimale mix van paid vs organic worden gerealiseerd.

Let's talk!

Neem vrijblijvend contact op om jouw situatie te bespreken. Ik denk graag met je mee!

Lokale SEO

Goede organische posities vergt aandacht voor de 3 pijlers van SEO: content, website techniek en autoriteit.

Goed ranken voor relevante zoekwoorden gebeurd niet direct. Door de content te optimaliseren, de website goed in te richten en lokale links te verkrijgen, kunnen binnen 2 tot 3 maanden resultaten geboekt worden.

Lokale advertenties

Met zoekmachine advertenties ben je direct zichtbaar voor relevante zoekwoorden

Door de targeting mogelijkheden volledig te benutten zullen jouw advertenties alleen getoond worden wanneer het echt relevant is, aan mensen binnen jouw afzetgebied.

ASPIRE DIGITAL

DIENSTEN

CONTACT

Aspire Digital

Marnestraat 31

5704 LX, Helmond

+31 624246846

©2020 - Aspire Digital